Brown Work Glove
thread starter mauisoljah Jul 22 2009
+ PM | QUOTE | PERMALINK | REPORT
| How much could i sell a clean bwg in khaini? I got it from gach today. |
Nvidia 07/22/09
| Keep it until next patch then watch it inflate because of the Vicious Hammer. |
farouq123 07/22/09
Josiah 07/22/09
| nx item which adds slots to an item |
miwako 07/22/09
| Josiah said: "nx item which adds slots to an item" are you serious? proof please |
yumtoast154 07/22/09
| Josiah said: "nx item which adds slots to an item" So I could get a 300 Matt ele wand? |
Hentee 07/22/09
| yumtoast154 said: " So I could get a 300 Matt ele wand?" You can only use it twice on one item. |
Khangiscon 07/22/09
| Hentee said: " You can only use it twice on one item." This male or female speaks truth. |
jeffyjimbob 07/22/09
 | miwako said: " are you serious? proof please " Take two minutes to check nexon.net. lol. |
Hentee 07/22/09
| Khangiscon said: " This male or female speaks truth." ...;___;" MALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALE |
Khangiscon 07/22/09
| Hentee said: " ...;___;" MALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALE" Okay, this human speaks the truth. |
jeffyjimbob 07/22/09
 | http://maplestory.nexon.net/WZ.ASPX?PART=/News/View&boardNo=200&contentNo=005TD&pageIndex=1 For those still too lazy to seek proof. |
aznstyles 07/22/09
| Hentee said: " ...;___;" MALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALEMALE" NO ITS A SHIM (SHE+HIM=SHIM) XDD |
Pyrolakitu 07/22/09
| Good for poor fellas though, as now 10ATT WGs will become underaverage. =P |
yungfizzle 07/22/09
| Yea Vicious Hammer is gunna help you make more mesos! Lucky man. |
BasilMarket is Copyright 2004-2008 BasilMarket.com (archive reconstruction). Data recovered from the Internet Archive Wayback Machine for the Classic MapleStory community.